Ορκωμοσίες

Ιούνιος 15, 2021

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021, στην αίθουσα τιμών της Σχολής, έλαβε χώρα η εξ αποστάσεως τελετή ορκωμοσίας δύο (2) Μαθητών/-τριών της Σχολής του Οδοντιατρικού Τμήματος του ΑΠΘ, στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων κατά της εξάπλωσης του COVID-19.

Ιούνιος 11, 2021

Την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής και σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του COVID-19, η τελετή ορκωμοσίας τριών (3) Νέων Αξιωματικών Ιατρικού, Οδοντιατρικού και Κτηνιατρικού.

Οι Νέοι Αξιωματικοί κατανέμονται ως εξής:

Στρατός Ξηράς:

Ένας Ιατρός Ένας Κτηνίατρος

Πολεμικό Ναυτικό:

Ένας Οδοντίατρος

Στην τελετή παρέστει, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, ο οποίος επέδωσε τα ξίφη στους ορκισθέντες.

Φεβρουάριος 04, 2021

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής και σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας κατά τις διασποράς του COVID-19, η τελετή ορκωμοσίας έξι (6) Νέων Αξιωματικών Ιατρικού, Οδοντιατρικού, Φαρμακευτικού, Οικονομικού και Νομικού Σώματος.

Οι Νέοι Αξιωματικοί κατανέμονται ως εξής:

Στρατός Ξηράς:
• Μία Οδοντίατρος
• Μία Οικονομικός

Πολεμική Αεροπορία:
• Μία Φαρμακοποιός

Πολεμικό Ναυτικό:
• Μία Ιατρός
• Ένας Οδοντίατρος

Κοινό Νομικό Σώμα:
• Μία Νομικός

Την...

Ιανουάριος 22, 2021

Την Δευτέρα 07 Δεκεμβρίου 2020, έλαβε χώρα στην αίθουσα τιμών της Σχολής, με πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας λόγω COVID-19, η τελετή ορκωμοσίας δύο αλλοδαπών μαθητών, του Ανθλγού (ΥΙ) Fawzi Sultan Masoud από το Αφγανιστάν και του Ανθλγού (ΥΙ) Albreizat Thaer από το Χασεμιτικό Βασίλειο της Ιορδανίας.

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε από τον Διοικητή της Σχολής Υποστράτηγο Ματζουράνη Γεώργιο.