Ορκωμοσίες

Φεβρουάριος 13, 2020

  Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής, η τελετή ορκωμοσίας πέντε (5) Νέων Αξιωματικών Ιατρικού, Κτηνιατρικού και Νομικού Σώματος, εκ των οποίων ένας (1) Αλλοδαπός από Λιβύη.

  Οι τέσσερις (4) Έλληνες Αξιωματικοί κατανέμονται ως εξής:                            

    1 Κτηνιατρικού και 1 Ιατρικού στο Στρατό Ξηράς και 2 Νομικού στο Κοινό Νομικό Σώμα.

 Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος,  ο οποίος επέδωσε τα ξίφη, ο κ Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος...

Οκτώβριος 25, 2019

   Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 13:00 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής, η τελετή ορκωμοσίας πενήντα (50) Νέων Αξιωματικών Ιατρικού, Οδοντιατρικού, Ψυχολογικού, Φαρμακευτικού, Κτηνιατρικού, Οικονομικού και Νομικού Σώματος, εκ των οποίων ένας (1) Αλλοδαπός από Λιβύη.

  Οι πενήντα (50) Έλληνες Αξιωματικοί κατανέμονται ως εξής:  1 Ψυχολογικού, 2 Κτηνιατρικού, 1 Φαρμακευτικού, 3 Οδοντιατρικού,  9 οικονομικού, 8 ιατρικού στο Στρατό Ξηράς, 1 φαρμακευτικού, 1 Οδοντιατρικού, 4 Οικονομικού, 3 Ιατρικού στην Πολεμική Αεροπορία, 1 Φαρμακευτικού, 4 Οικονομικού, 1 Ιατρικού...

Οκτώβριος 24, 2019

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής, η τελετή ορκωμοσίας εβδομήντα έξι (76) Πρωτοετών Μαθητών/-τριών (29) Ιατρικού, (3) Οδοντιατρικού, (2) Κτηνιατρικού, (2) Φαρμακευτικού (2) Ψυχολογικού, (17) Νομικού και (21) Οικονομικού, εκ των οποίων ένας (1) Ελληνοκύπριος και τρεις (3) Αλλοδαποί από Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Αλβανία.

 

            Tην τελετή ορκωμοσίας τίμησε με την παρουσία του ο Δκτής Γ΄ΣΣ/NRDC-GR, Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Κούτρας, εκπρόσωποι Εκκλησιαστικών, Πολιτικών, Προξενικών και Πανεπιστημιακών Αρχών,...

Ιούλιος 29, 2019

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, έλαβε χώρα η τελετή ορκωμοσίας του Οδοντιατρικού του ΑΠΘ, κατά την οποία ορκίστηκαν οι μαθητές Vης Τάξεως Οδοντιατρικού:

 

                       ΒΟΥΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

                       ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

                    ΛΑΜΠΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ

                    ΠΑΣΣΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Ιδιαίτερη τιμή για τη Σχολή, αποτελεί το γεγονός ότι ο όρκος των πτυχιούχων εκφωνήθηκε από τον MV (ΟΔ) Κυριακάκη Κωνσταντίνο.

 

Στην τελετή παρέστη αντιπροσωπεία Αξιωματικών της Διεύθυνσης...

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, έλαβε χώρα η τελετή ορκωμοσίας του Νομικού του ΑΠΘ, κατά την οποία ορκίστηκαν οι μαθητές ΙVης Τάξεως Nομικού:

 

Μπογδάνου Λυδία

Σακκαλής Άγγελος

Σπυροπούλου Αθανασία 

 

Στην τελετή παρέστη ο Διοικητής της Σχολής, ο Υποδιοικητής και αντιπροσωπεία Αξιωματικών της Διεύθυνσης Σπουδών της Σχολής.