Ορκωμοσίες

Σεπτέμβριος 18, 2018

Την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018, έλαβε χώρα η τελετή ορκωμοσίας του Ελληνοκύπριου Ανθλγού (ΝΟΜ) Βουλκούδη Αντωνίου, παρουσία του Διοικητή της Σχολής, του Γενικού Πρόξενου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ. Σπύρου Μιλτιάδη, Αξιωματικών της Σχολής και των οικείων του ορκιζόμενου.

Ιούλιος 26, 2018

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, έλαβε χώρα η τελετή ορκωμοσίας του Ιατρικού Τμήματος της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, κατά την οποία ορκίστηκαν οι μαθητές VΙης Τάξεως Ιατρικού:

 ΛΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΧΡΑΝΙΩΤΗ ΛΥΔΙΑ

ΚΑΨΑΛΗ ΜΑΡΙΝΑ

ΑΝΑΓΝΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΟΦΛΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΠΑΡΤΑΛΙΔΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΤΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΤΑΥΡΙΤΣΑ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΛΑ

ΧΑΤΖΗΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΗΛΙΑΣ

ΦΕΝΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΒΑΚΛΑΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ...

Ιούλιος 24, 2018

Την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, έλαβε χώρα η τελετή ορκωμοσίας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, κατά την οποία ορκίστηκαν οι μαθητές ΙVης Τάξεως Νομικού:

 Αρκομάνη Φωτεινή

Βουλκούδης Αντώνιος

Κακαζιάνης Πασχάλης

Κουγιουμτζόγλου Αγγελική

Κουρτάκη Χρυσή

Μαρινοπούλου Ελένη

Ντούρλαρη Αθηνά

Τζάφας Νικόλαος

 Στην τελετή παρέστη ο Διοικητής της Σχολής και αντιπροσωπεία Αξιωματικών της Διεύθυνσης Σπουδών της Σχολής.

Ιούλιος 23, 2018

Την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 και την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, έλαβαν χώρα οι τελετές ορκωμοσίας οδοντιατρικού και οικονομικού ΑΠΘ αντίστοιχα, κατά τις οποίες ορκίστηκαν οι μαθητές Vης Τάξεως οδοντιατρικού Μπάτσικα Βασιλική, Παπαδημητρίου Ιωάννης, Σούλης Βασίλειος και ο μαθητής IVης Τάξης οικονομικού Παπασημακόπουλος Αλέξανδρος.

Η μαθήτρια Vης Τάξης οδοντιατρικού Μπάτσικα Βασιλική εκφώνησε τον όρκο ως αριστεύσασα, επιτυγχάνοντας την μεγαλύτερη βαθμολογία πτυχίου μεταξύ των ορκισθέντων.

Στις τελετές παρέστη ο Διοικητής της Σχολής, ο Διευθυντής Σπουδών...