Λοιπές Δραστηριότητες

Ιούνιος 14, 2019

Κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 15 Ιουνίου 2019 ο Διοικητής Σχολής Υπτγος Ματζουράνης Γεώργιος, συνοδευόμενος από τον Ανχη (ΥΙ) Γκιντίκα Στέργιο, συμμετείχε στο Σεμινάριο Διοικητών Στρατιωτικών Ακαδημιών Χωρών της Ε.Ε. στην έδρα της Στρατιωτικής Ακαδημίας του Στρατού Ξηράς, στο Σιμπίου της Ρουμανίας.

Μάιος 21, 2019

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στην Αίθουσα Τελετών της παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής Βραβείων Αριστείας της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας, παρουσία του κ. Πρύτανη του ΑΠΘ, των πανεπιστημιακών αρχών και του Διοικητή της ΣΣΑΣ, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

 

Στην τελετή μεταξύ άλλων φοιτητών του ΑΠΘ, βραβεύτηκαν και οι παρακάτω Μαθητές:

α. Ο Αρχηγός της Σχολής ΑΜVI (I) Μπαλαής Γεώργιος

β. ΜV (ΟΔ) Κυριακάκης Κωνσταντίνος

γ. ΜV (Φ) Μουταφίδης Ιωάννης Μηνάς

δ. ΜV (ΚΤ) Πλιάτσικα Βασιλική

 

Την...

Μάιος 16, 2019

Την Τρίτη 14 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συγκεντρώσεων της Σχολής διάλεξη της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος με θέμα: «Ηλεκτρονικό Έγκλημα».

 

              Την ομιλία παρακολούθησαν ο Διοικητής, το σύνολο του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού, οι Μαθητές και οι οπλίτες, στο πλαίσιο επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού της Σχολής.

Απρίλιος 12, 2019

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, η ΙΙΙη Τάξη της Σχολής πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και την 1η Στρατιά. Οι Μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους και παρακολούθησαν ενημερώσεις σχετικές με την αποστολή και την λειτουργία τους.