Λοιπές Δραστηριότητες

Μάρτιος 03, 2020

Η ΣΣΑΣ στο πλαίσιο της στρατιωτικής εκπαίδευσης, πραγματοποίησε με την συνδρομή του Γ' ΣΣ, του ΓΕΣ/ΔΕΔ , της Ι ΜΠ, της 1ης ΤΑΞΚΔ-ΑΛ και του ΚΕΑΠ, χειμερινή διαβίωση από 27 έως 29 Φεβρουαρίου 2020, στην περιοχή της Ρεντίνας. Διεξήχθησαν ημερήσιες και νυχτερινές βολές, εκπαίδευση σε αντικείμενα ορεινού αγώνα ( αναρρίχηση - καταρρίχηση από πύργο) καθώς και Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (Προσβολή Σταθμού Διοικήσεως).

Ιανουάριος 10, 2020

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, παρουσία του Διοικητή της Σχολής, Υποστρατήγου κ. Ματζουράνη Γεώργιο, έλαβε χώρα η τελετή απονομής των τιμητικών διπλωμάτων και των διακριτικών εμβλημάτων στους μαθητές και στις μαθήτριες που διακρίθηκαν:

 

α. Στην Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση

β. Στα Στρατιωτικά Προσόντα

γ. Στους Αθλητικούς Αγώνες των Παραγωγικών Σχολών

δ. Με τη Διμοιρία Επιδείξεως-Οπλασκήσεων

                                    

ως αναγνώριση και έκφραση ικανοποίησης της Διοίκησης της Σχολής για τις προσπάθειες  που καταβάλλουν για την επίτευξη υψηλών...

Ιανουάριος 09, 2020

Tην Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 07:00, πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Αίθουσας Ψυχαγωγίας της Σχολής, Αγιασμός και τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το έτος 2020, από τον Διοικητή της Σχολής Υποστράτηγο Γεώργιο Ματζουράνη. Στην τελετή παρέστη ο Στρατιωτικός Ιερέας του Γ’ΣΣ  Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Καραγιάννης και το σύνολο του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού, των Μαθητών/-τριών και των κληρωτών οπλιτών που υπηρετούν στη Σχολή.

Δεκέμβριος 16, 2019
Tην Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, ο Διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων, Υποστράτηγος Γεώργιος Ματζουράνης, συναντήθηκε με διατελέσαντες Διοικητές της Σχολής, στην έδρα της.            Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για το έργο της Σχολής και ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με στόχο τη διαμόρφωση των αυριανών Αξιωματικών Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.            Στη συνάντηση παρευρέθησαν οι παρακάτω διατελέσαντες Διοικητές της Σχολής:Αντιστράτηγος ε.α. Γεώργιος Μπουζόπουλος (από 13 Μαρ 2001 έως 2 Απρ 2003)Υποστράτηγος ε.α. Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος (από...