Λοιπές Δραστηριότητες

Νοέμβριος 20, 2019

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 η Σχολή είχε την τιμή να υποδεχθεί τον Διευθυντή της ογκολογικής μονάδος της BIOCLINIC στη Θεσσαλονίκη,                 κ. Ιωάννη Μπουκοβίνα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης εκπαιδευτικών, επιστημονικών και επιμορφωτικών δραστηριοτήτων.

 

Ο κ. Ιωάννης Μπουκοβίνας απηύθυνε χαιρετισμό και πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Ο γιατρός και οι ρόλοι της ζωής του».

 

Στην ομιλία παρέστη ο Διοικητής, ο Υποδιοικητής, το σύνολο του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού καθώς και Μαθητές/-τριες της Σχολής.

Νοέμβριος 20, 2019

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, ο Στρατηγός Διοικητής της Σχολής Υποστράτηγος Γεώργιος Ματζουράνης και αντιπροσωπεία Αξιωματικών πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Μ.Α.Α. Α/Τ ΒΕΛΟΣ, στο πλαίσιο της παραμονής του στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης το προσωπικό της Σχολής είχε την τιμή να ξεναγηθεί από τον Κυβερνήτη του Μ.Α.Α. Α/Τ ΒΕΛΟΣ Αρχιπλοίαρχο Σωτήριο Χαραλαμπόπουλο ΠΝ στον μουσειακό χώρο του πλοίου.

Νοέμβριος 14, 2019

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 η Σχολή είχε την τιμή να υποδεχθεί τον Αντιστράτηγο ε.α Δημήτριο Μπάκα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης εκπαιδευτικών, επιστημονικών και επιμορφωτικών δραστηριοτήτων.

 

Ο Αντιστράτηγος ε.α Δημήτριος Μπάκας απηύθυνε χαιρετισμό, πραγματοποίησε ομιλία για την «Ολιστική Παιδεία» και δώρισε πίνακα ζωγραφικής με θέμα το «Ολόγραμμα της ΣΣΑΣ», τον οποίο φιλοτέχνησε ο ίδιος.  

 

Την εκδήλωση πλαισίωσε με τραγούδια η Χορωδία της Σχολής.

 

Στην ομιλία παρέστη ο Διοικητής, ο Υποδιοικητής, το σύνολο του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού...

Οκτώβριος 30, 2019

Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019, η Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων έλαβε μέρος στη στρατιωτική παρέλαση της πόλης της Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή της Πολεμικής της Σημαίας, της Διοίκησης και του Επιτελείου καθώς και Διλοχίας Μαθητών/-τριών.