Λοιπές Δραστηριότητες

Ιούλιος 23, 2018

Η Σχολή πραγματοποίησε εκπαιδευτικό ταξίδι στη Ν. Λήμνο από 16 έως 20 Ιουλ 2018 με τη συμμετοχή της IVης Τάξης Υγειονομικού φιλοξενούμενη από την 88 ΣΔΙ. Κατά τη διάρκεια της παραμονής στη Ν. Λήμνο, οι μαθητές επισκέφτηκαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις όπου ενημερώθηκαν για την αποστολή, το έργο και τις δραστηριότητές τους.

 Επιπλέον, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία του νησιού, ενώ ο Υποδιοικητής και αντιπροσωπεία των μαθητών συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεο.

Ιούλιος 19, 2018

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 η Σχολή είχε την τιμή να υποδεχθεί τον Δντή ΓΕΣ/ΔΥΓ Υπτγο Κοτιλέα Παναγιώτη και τον Δντή ΓΕΣ/ΔΟΙ Υπτγο Αζναουρίδη Ιωάννη.

Οι Δντές ΓΕΣ/ΔΥΓ-ΔΟΙ πραγματοποίησαν εφ’ όλης της ύλης παρουσιάσεις στους Μαθητές της ΣΣΑΣ επί των συνθηκών, απαιτήσεων και προκλήσεων που αντιμετωπίζουν τα εν λόγω Σώματα, σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων.

Στην ομιλία παρέστη ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής της Σχολής, ο Διευθυντής Σπουδών και ο Διοικητής Τάγματος.

Μάιος 25, 2018

Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 η Σχολή είχε την τιμή να υποδεχθεί την Α.Ε. την Πρέσβειρα της Σλοβακίας στην Αθήνα κα Iveta Hricova, η οποία συνοδεύονταν από τον Επίτιμο Πρόξενο της Σλοβακίας στην Θεσσαλονίκη κ. Κωνσταντίνο Μαυρίδη.

Την διπλωματική αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής και σε εγκάρδιο κλίμα συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας καθώς και μελλοντικής φοίτησης στη Σχολή σπουδαστών από τη σύμμαχο χώρα.

Μάιος 24, 2018

     Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στην Αίθουσα Τελετών της παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής Βραβείων Αριστείας της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας, παρουσία του κ. Πρύτανη του ΑΠΘ, των πανεπιστημιακών αρχών και του Διοικητή της ΣΣΑΣ, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

 

Στην τελετή μεταξύ άλλων φοιτητών του ΑΠΘ, βραβεύτηκαν και οι παρακάτω Μαθητές:

α. Ο Αρχηγός της Σχολής ΑΜVI (I) Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος

β. ΕΠΜV (ΚΤ) Κοντογεωργίου Λεωνίδας

γ. ΜV (ΟΔ) Μπάτσικα Βασιλική

δ. ΜIV (Φ) Κουτσόπουλος Κωνσταντίνος...