Λοιπές Δραστηριότητες

Απρίλιος 12, 2019

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, η ΙΙΙη Τάξη της Σχολής πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και την 1η Στρατιά. Οι Μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους και παρακολούθησαν ενημερώσεις σχετικές με την αποστολή και την λειτουργία τους.

Απρίλιος 11, 2019

Το διάστημα 8 έως 10 Απριλίου 2019, διεξήχθη εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου Θεσσαλονίκης, αφιερωμένη στη Μνήμη των Πεσόντων στους Αγώνες για την Ελευθερία της Κύπρου.

Στην αιμοδοσία παραπέμθηκαν 34 εθελοντές (Μαθητές, Μαθήτριες, Στρατεύσιμοι και Μόνιμο προσωπικό) τονίζοντας την ιστορία και τους δεσμούς που συνδέουν τις δύο χώρες.

Νοέμβριος 27, 2018

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, η Ιη Τάξη της Σχολής πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα.

 

Οι Δόκιμοι Ιης Τάξης είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους των Μουσείων, και να θαυμάσουν τα σπάνια ιστορικά εκθέματα.

Νοέμβριος 26, 2018

Η Σχολή συμμετείχε από 7 έως 13 Νοεμβρίου 18, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο συμπλήρωσης 10 ετών της πρωτοβουλίας για την ανταλλαγή σπουδαστών Στρατιωτικών Ακαδημιών (Military Erasmus), με αντιπροσωπεία δοκίμων της, συνοδευόμενη από Αξκό της Δνσης Σπουδών.

 Στις εκδηλώσεις εορτασμού της υπόψη δραστηριότητας, που συνδιοργανώθηκε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), τη Σχολή Ικάρων (ΣΙ) και το ΕSDC (Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Ασφάλειας και Άμυνας), συμμετείχαν συνολικά 163 μαθητές από 25 Στρατιωτικές Ακαδημίες από 11 χώρες της ΕΕ, καθώς επίσης...