Λοιπές Δραστηριότητες

Φεβρουάριος 05, 2021

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Μουσείου της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων, με πιστή τήρηση των οδηγιών που έχουν δοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας κατά της διασποράς του COVID-19.

Το Μουσείο εγκαινίασε ο Διοικητής του Γ’ΣΣ/NRDC-GR, Αντιστράτηγος Δημήτριος Κούκκος, παρουσία του Διοικητή της Σχολής, Υποστράτηγου Γεώργιου Ματζουράνη, και μικρής αντιπροσωπείας Στρατιωτικού και Πολιτικού προσωπικού.

Ιανουάριος 22, 2021

Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 07:00 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Σχολής με πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας λόγω COVID-19, Αγιασμός και τέλεση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το έτος 2021.

Τον αγιασμό και την ευλογιά της πρωτοχρονιάτικης πίτας τέλεσε ο στρατιωτικός ιερέας του Γ’ ΣΣ Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Καράγιαννης παρουσία του διοικητή της Σχολής Υποστράτηγο Γεώργιο Μαντζουράνη και μικρής αντιπροσωπείας του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού, των Μαθητών/-τριών και των οπλιτών θητείας που υπηρετούν στη Σχολή.

Ιανουάριος 21, 2021

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2020, διεξήχθη εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της Σχολής από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Κέντρου Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Στην αιμοδοσία συμμετείχανε εθελοντές μαθητές, μαθήτριες και λοιπό προσωπικό της Σχολής.

Ιανουάριος 10, 2020

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, παρουσία του Διοικητή της Σχολής, Υποστρατήγου κ. Ματζουράνη Γεώργιο, έλαβε χώρα η τελετή απονομής των τιμητικών διπλωμάτων και των διακριτικών εμβλημάτων στους μαθητές και στις μαθήτριες που διακρίθηκαν:

 

α. Στην Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση

β. Στα Στρατιωτικά Προσόντα

γ. Στους Αθλητικούς Αγώνες των Παραγωγικών Σχολών

δ. Με τη Διμοιρία Επιδείξεως-Οπλασκήσεων

                                    

ως αναγνώριση και έκφραση ικανοποίησης της Διοίκησης της Σχολής για τις προσπάθειες  που καταβάλλουν για την επίτευξη υψηλών...