Λοιπές Δραστηριότητες

Απρίλιος 04, 2018

Κατά το χρονικό διάστημα από 27 Μαρτίου έως 02 Απριλίου 2018, η Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων, φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της, τη διεξαγωγή των αγώνων Πετοσφαίρισης μαθητριών έτους 2018, μεταξύ των ομάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της ΣΑΕΑ, με δεύτερη την ομάδα της ΣΣΑΣ και Τρίτη την ομάδα της ΣΤΥΑ.  

 

Εκπρόσωπος Τύπου ΣΣΑΣ, Αλχίας (ΤΧ) Ελευθερία Δελήμπαλτα, τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 – 962001.

Απρίλιος 04, 2018

Την Δευτέρα 2 Απριλίου 2018, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, η ΙΙΙη Τάξη της Σχολής πραγματοποίησε επίσκεψη στην 71 Α/Μ ΤΑΞ. Οι Δόκιμοι ξεναγήθηκαν στους χώρους της Ταξιαρχίας και παρακολούθησαν ενημέρωση αναφορικά με την αποστολή της.

 

Εκπρόσωπος Τύπου ΣΣΑΣ, Αλχίας (ΤΧ) Ελευθερία Δελήμπαλτα, τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 – 962001.

Μάρτιος 20, 2018

Από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:30 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της, η τελετή παράδοσης – παραλαβής Διοικήσεως της Σχολής, από τον Υπτγο Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο στον Ταξχο (Ι) Αλέξανδρο Κιτρινάκη, παρουσία του κ. Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ Αντγου Κωνσταντίνου Φλώρου, αντιπροσωπειών Αξκών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, πολιτειακών και πανεπιστημιακών αρχών.

Φεβρουάριος 12, 2018

Την Πέμπτη 08 Φεβ 18, με πρωτοβουλία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου, ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος, συνοδεία ιερέων και αποφοίτων της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, επισκέφθηκαν το Ναΐδριο του Αγίου Δημητρίου και Αγίων Αναργύρων της Σχολής.

 Η αντιπροσωπεία της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης, μετά από αυτοψία, εκδήλωσε την επιθυμία του Παναγιωτάτου για:

  α.   Τη συμπλήρωση ιερών σκευών του Ναϊδρίου.

  β.  Τον εξωραϊσμό  του περιβάλλοντος χώρου του Ναϊδρίου ώστε να δοθεί η δυνατότητα στη Σχολή να πραγματοποιεί εκεί λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις...