Λοιπές Δραστηριότητες

Μάιος 25, 2018

Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 η Σχολή είχε την τιμή να υποδεχθεί την Α.Ε. την Πρέσβειρα της Σλοβακίας στην Αθήνα κα Iveta Hricova, η οποία συνοδεύονταν από τον Επίτιμο Πρόξενο της Σλοβακίας στην Θεσσαλονίκη κ. Κωνσταντίνο Μαυρίδη.

Την διπλωματική αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής και σε εγκάρδιο κλίμα συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας καθώς και μελλοντικής φοίτησης στη Σχολή σπουδαστών από τη σύμμαχο χώρα.

Μάιος 24, 2018

     Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στην Αίθουσα Τελετών της παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής Βραβείων Αριστείας της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας, παρουσία του κ. Πρύτανη του ΑΠΘ, των πανεπιστημιακών αρχών και του Διοικητή της ΣΣΑΣ, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

 

Στην τελετή μεταξύ άλλων φοιτητών του ΑΠΘ, βραβεύτηκαν και οι παρακάτω Μαθητές:

α. Ο Αρχηγός της Σχολής ΑΜVI (I) Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος

β. ΕΠΜV (ΚΤ) Κοντογεωργίου Λεωνίδας

γ. ΜV (ΟΔ) Μπάτσικα Βασιλική

δ. ΜIV (Φ) Κουτσόπουλος Κωνσταντίνος...

Απρίλιος 30, 2018

Το διάστημα 23 έως 27 Απριλίου 2018, διεξήχθη εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου Θεσσαλονίκης, αφιερωμένη στη Μνήμη των Πεσόντων στους Αγώνες για την Ελευθερία της Κύπρου.

 

Στην αιμοδοσία συμμετείχαν 59 εθελοντές Μαθητές, τονίζοντας την ιστορία και τους δεσμούς που συνδέουν τις δύο χώρες.

Απρίλιος 04, 2018

Κατά το χρονικό διάστημα από 27 Μαρτίου έως 02 Απριλίου 2018, η Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων, φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της, τη διεξαγωγή των αγώνων Πετοσφαίρισης μαθητριών έτους 2018, μεταξύ των ομάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της ΣΑΕΑ, με δεύτερη την ομάδα της ΣΣΑΣ και Τρίτη την ομάδα της ΣΤΥΑ.  

 

Εκπρόσωπος Τύπου ΣΣΑΣ, Αλχίας (ΤΧ) Ελευθερία Δελήμπαλτα, τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 – 962001.