Λοιπές Δραστηριότητες

Ιούλιος 30, 2019

Η IVη (ΥΓ) Τάξη της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων πραγματοποίησε εκπαιδευτικό ταξίδι στην περιοχή ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού από 24 έως 26 Ιουλίου 2019.

Τους Μαθητές συνόδευαν ο Υποδιοικητής της Σχολής Σχη (ΝΟΜ) Καραγιαννίδης Ιωακείμ και Αξιωματικός Επιτελής.

            Κατά την διάρκεια του ταξιδιού η Σχολή επισκέφθηκε το Δ΄ΣΣ, την XII Μ/Κ ΜΠ, την XVI Μ/Κ ΜΠ, το ΕΦ 30 «Ορμενίου», το ΕΦ 1 «Καστανεών»,                 το ΕΦ 5, το ΕΦ «ΚΗΠΩΝ», το Δημοτικό Κέντρο Φερών και το ΚΕΞ, όπου και ξεναγήθηκαν στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις και ενημερώθηκαν για την αποστολή...

Ιούλιος 25, 2019

 

        Την Πέμπτη 25 Ιουλ 19 o Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Στεφανής Αλκιβιάδης επισκέφθηκε την Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων.

        Τον Υφυπουργό υποδέχτηκε ο Διοικητής της Σχολής, Υποστράτηγος Ματζουράνης Γεώργιος, με Αξιωματικούς Επιτελείς.

          Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Σχολή πραγματοποιήθηκε παρουσίαση αναφορικά με την αποστολή, την οργάνωση, την εκπαίδευση και τις δραστηριότητες της ΣΣΑΣ.

 

Ιούνιος 28, 2019

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, έλαβε χώρα στην αίθουσα τιμών της Σχολής, η τελετή ορκωμοσίας του Ελληνοκύπριου Ανθλγού (Σ) Σακκαλή Άγγελου και του Ανθλγού (ΟΔ) Παπαδημητρίου Γεωργίου-Μάριου , παρουσία του Γενικού Πρόξενου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη                             κ. Σπύρου Μιλτιάδη, του Διοικητή της Σχολής, Αξιωματικών της Σχολής και των οικείων των ορκιζομένων.

Ιούνιος 14, 2019

Κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 15 Ιουνίου 2019 ο Διοικητής Σχολής Υπτγος Ματζουράνης Γεώργιος, συνοδευόμενος από τον Ανχη (ΥΙ) Γκιντίκα Στέργιο, συμμετείχε στο Σεμινάριο Διοικητών Στρατιωτικών Ακαδημιών Χωρών της Ε.Ε. στην έδρα της Στρατιωτικής Ακαδημίας του Στρατού Ξηράς, στο Σιμπίου της Ρουμανίας.