Λοιπές Δραστηριότητες

Νοέμβριος 03, 2021

Την Δευτέρα 1 Νοε 21 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων της Σχολής ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα της COVID-19 και η αναγκαιότητα των εμβολιασμών» με κύριο ομιλητή τον Υπτχο (ΥΙ) Δημήτριο Χατζηγεωργίου, Διευθυντή ΓΕΕΘΑ/ΔΥΓ.

Κατά την ομιλία παρουσιάστηκαν τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα της νόσου διεθνώς και στην Ελλάδα, καθώς και οι σύγχρονες μέθοδοι που εφαρμόζονται στην θεραπευτική αντιμετώπιση και στην πρόληψη.

Την ομιλία παρακολούθησαν ο Διοικητής της Σχολής Υπτγος Δημήτριος Μπολομύτης και μεγάλος αριθμός στελεχών και μαθητών/-τριών της...

Ιούνιος 29, 2021

Στις 28 Ιουνίου 2021, διεξήχθη εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της Σχολής από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Κέντρου Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Στην αιμοδοσία συμμετείχανε εθελοντές μαθητές, μαθήτριες και λοιπό προσωπικό της Σχολής.

Ιούνιος 03, 2021

Κατά την χρονικό διάστημα από 27 έως 28 Μαΐου 2021 ο Δκτης της Σχολής Υπτγος Δημήτριος Μπολομύτης συνοδευόμενος από τον Δντη Σπουδών Σχη (ΥΚ) Χρόνη Ευστάθιο συμμετείχαν στο Σεμινάριο των Διοικητών των Στρατιωτικών Ακαδημιών της Ε.Ε. το οποίο οργανώθηκε και διεξήχθη στην Λισαβόνα, έδρα της Στρατιωτικής Ακαδημίας της Πορτογαλίας, υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Ασφάλειας και Άμυνας.

Σκοπός του Σεμιναρίου ήταν η βελτίωση/προώθηση των διεθνών συνεργασιών, μεταξύ των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων καθώς και η ενημέρωση των Διοικητών τους επί των τρεχουσών αλλά...

Φεβρουάριος 05, 2021

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Μουσείου της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων, με πιστή τήρηση των οδηγιών που έχουν δοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας κατά της διασποράς του COVID-19.

Το Μουσείο εγκαινίασε ο Διοικητής του Γ’ΣΣ/NRDC-GR, Αντιστράτηγος Δημήτριος Κούκκος, παρουσία του Διοικητή της Σχολής, Υποστράτηγου Γεώργιου Ματζουράνη, και μικρής αντιπροσωπείας Στρατιωτικού και Πολιτικού προσωπικού.