Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες

Αύγουστος 02, 2019

Κατά το χρονικό διάστημα από 15 έως 31 Ιουλίου 2019 η Σχολή πραγματοποίησε την θερινή εκπαίδευση των Μαθητών της, η οποία έλαβε χώρα στην περιοχή του Ποσειδίου Χαλκιδικής και στην 34 Μ/Κ ΤΑΞ.

 Οι Μαθητές και οι Μαθήτριες της Σχολής εκπαιδεύτηκαν σε αντικείμενα:

Ατομικής ΤακτικήςΑ’ ΒοηθειώνΑ’ Βοηθειών ΜάχηςΕπιβίβασης – πτήσης – αποβίβασης σε μεταφορικά Ε/ΠΜέτρα προστασίας υγείαςΣύνθεσης Ομάδας-Επίδειξης Υλικών ΜαχητήΣτίβος ΤοπογραφίαςΝυχτερινός στίβος τοπογραφίαςΣχηματισμοί Μάχης Ομάδας-ΔιμοιρίαςΚινήσεις Μάχης Ομάδας-ΔιμοιρίαςΚινήσεις κατά την ημέρα – εκλογή κατάληψη θέσης...
Ιούλιος 23, 2019

Κατά τη θερινή εκπαίδευση της ΣΣΑΣ στο Ποσείδι Χαλκιδικής την 22 Ιουλ 19 διεξήχθη συνεκπαίδευση με Μονάδα ελικοπτέρων της 1ης ΤΑΞΑΣ, κατά την οποία οι Μαθητές της Σχολής είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις αποστολές της Αεροπορίας Στρατού και να συμμετάσχουν σε άσκηση αεροκίνητης επιχείρησης με ελικόπτερα UH-1H.

Ιούλιος 17, 2019

Η Σχολή κατά το εκπαιδευτικό ταξίδι της IVης (ΝΟΜ, Ο, Ψ) Τάξης στην περιοχή ευθύνης του Δ΄ΣΣ, την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 επισκέφθηκε το                   ΕΦ «Κήπων», το Δημοτικό Τουριστικό Κέντρο Φερών και το ΚΕΞ. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις όπου και ενημερώθηκαν για την αποστολή, το έργο και τις δραστηριότητες.

Τους Μαθητές συνόδευαν ο Διοικητής Σχολής Υπτγος Γεώργιος Ματζουράνης και συνοδοί Αξιωματικοί.

Ιούλιος 16, 2019

Η Σχολή πραγματοποίησε εκπαιδευτικό ταξίδι στην XII Μ/Κ ΜΠ  και ΧVI Μ/Κ ΜΠ την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 με τη συμμετοχή της IVης (ΝΟΜ, Ο, Ψ) Τάξης. Οι μαθητές επισκέφθηκαν τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις όπου και ενημερώθηκαν για την αποστολή, το έργο και τις δραστηριότητες.

Τους Μαθητές συνόδευαν ο Διοικητής Σχολής Υπτγος Γεώργιος Ματζουράνης και συνοδοί Αξιωματικοί.