Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες

Μάιος 22, 2018

Το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, οι Μαθήτριες Ιης Τάξης της Σχολής πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Ιερό Κοινόβιο Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ορμύλια Χαλκιδικής, το οποίο αποτελεί Μετόχι της Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους.

Οι Μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους της Μονής και να επισκεφθούν το Κέντρο Κοινωνικής Συμπαραστάσεως – Ιατρικής Προλήψεως και Ερεύνης «Παναγιά η Φιλανθρωπινη», όπου ενημερώθηκαν για την δράση του.

Μάιος 09, 2018

Το διάστημα από Παρασκευή 04 έως Κυριακή 06 Μαΐου 2018, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, η Ιη Τάξη της Σχολής πραγματοποίησε επισκέψεις στο Άγιον Όρος και συγκεκριμένα στις:

α.  Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας

β.  Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου

γ.  Ιερά Μονή Διονυσίου

δ.  Ιερά Μονή Αγίου Παύλου

ε.  Ιερά Μονή Φιλοθέου

στ.  Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου

ζ.  Ιερά Μονή Καρακάλου

Οι Μαθητές παρακολούθησαν τις Ιερές Ακολουθίες των Μονών, ξεναγήθηκαν στους χώρους τους και θαύμασαν από κοντά τις βιβλιοθήκες και τα σπάνια κειμήλια, που αυτές...

Μάιος 08, 2018

Την Δευτέρα 30 Απριλίου 2018, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, η ΙΙα Τάξη της Σχολής πραγματοποίησε επίσκεψη στο Οχυρό Νυμφαίας και στην Περιοχή Ευθύνης της 29 Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού.

Έγινε ξενάγηση και ενημέρωση των Μαθητών για την μάχη του Οχυρού, καθώς και κατάθεση στεφάνου από τον Αρχηγό ΙΙας Τάξης στο μνημείο πεσόντων.

Απρίλιος 25, 2018

Το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, η ΙΙα Τάξη της Σχολής πραγματοποίησε επίσεκψη στο Ε.Φ. Μολυβδοσκεπάστου.

Έγινε ενημέρωση των Μαθητών και κατάθεση στεφάνου από τον Αρχηγό ΙΙας Τάξης στο μνημείο πεσόντων.