Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες

Νοέμβριος 19, 2018

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, η ΙΙα Τάξη της Σχολής πραγματοποίησε επισκέψεις στην 71 Α/Μ Ταξιαρχία και στο Πολεμικό Μουσείο της Μάχης του Κιλκίς – Λαχανά.

 

Έγινε ενημέρωση των Δοκίμων για την αποστολή και επιχειρησιακή ετοιμότητα της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας και του Ευρωπαϊκού Σχηματισμού Μάχης HELBROC BG. Επιπρόσθετα πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του Μουσείου Μάχης Κιλκίς - Λαχανά και τέλος κατάθεση στεφάνου από τον Αρχηγό ΙΙας Τάξης στο Μνημείο Πεσόντων.

Οκτώβριος 15, 2018

Στο πλαίσιο της στρατιωτικής εκπαίδευσης Ιης Τάξης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου επίσκεψη στο 424 ΓΣΝΕ, προκειμένου οι Δόκιμοι Ιης Τάξης όλων των ειδικοτήτων να ενημερωθούν για την αποστολή και λειτουργία του νοσοκομείου.

Οκτώβριος 02, 2018

Κατά το χρονικό διάστημα από 04 έως 28 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε το πρώτο στάδιο της Βασικής Στρατιωτικής Εκπαίδευσης των Μαθητών Ιης Τάξης.

Οι Μαθητές και οι Μαθήτριες Ιης Τάξης εκπαιδεύτηκαν σε αντικείμενα:

Σχολείο Αόπλου ΣτρατιώτηΣχολείο Ενόπλου ΣτρατιώτηΑσκήσεις ΑκριβείαςΑτομική ΤακτικήΠροσανατολισμός – Τήρηση ΚατευθύνσεωςΑ’ ΒοήθειεςΣωματική ΑγωγήΣχολείο Ομάδος - ΔιμοιρίαςΘεωρία Τυφεκίου G3A3-A4Βολές Τυφεκίου G3A3-A4Πορεία 8 χλμ.Πυρ και Κίνηση 2 Ανδρών - ΟμάδοςΚαθήκοντα Οργάνων Υπηρεσίας Στρατοπέδου

Η Βασική Εκπαίδευση ολοκληρώνεται την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 με την...

Ιούλιος 31, 2018

Κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως 27 Ιουλίου 2018 η Σχολή πραγματοποίησε την θερινή εκπαίδευση των Μαθητών της, η οποία έλαβε χώρα στην περιοχή του Ποσειδίου Χαλκιδικής.

 

Οι Μαθητές και οι Μαθήτριες της Σχολής εκπαιδεύτηκαν σε αντικείμενα:

 

Ατομικής ΤακτικήςΑ’ ΒοηθειώνΑ’ Βοηθειών ΜάχηςΕπιβίβασης – πτήσης – αποβίβασης σε μεταφορικά Ε/ΠΔιακομιδή ασθενούς σε φορειοφόρα Ε/ΠΚολύμβησηςΚωπηλασίαςΔιεξαγωγή πορειών και αντικειμένων ατομικής τακτικής κατά τη νύχταΔιεξαγωγή αντικειμένων προσανατολισμού ημέρα και νύχτα, με άσκηση σε στίβο προσανατολισμού

 

Η...