Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες

Οκτώβριος 12, 2019

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, η Ιη Τάξη της Σχολής πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και στο Μουσείο Βυζαντινού πολιτισμου.

 

Οι Μαθητές/-τριες Ιης Τάξης είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους των Μουσείων, και να θαυμάσουν τα σπάνια ιστορικά εκθέματα.

Οκτώβριος 08, 2019

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, η Ιη Τάξη της Σχολής πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα.

 

Οι Μαθητές/-τριες Ιης Τάξης είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του Μουσείου, και να θαυμάσουν τα σπάνια ιστορικά εκθέματα.

Αύγουστος 02, 2019

Κατά το χρονικό διάστημα από 15 έως 31 Ιουλίου 2019 η Σχολή πραγματοποίησε την θερινή εκπαίδευση των Μαθητών της, η οποία έλαβε χώρα στην περιοχή του Ποσειδίου Χαλκιδικής και στην 34 Μ/Κ ΤΑΞ.

 Οι Μαθητές και οι Μαθήτριες της Σχολής εκπαιδεύτηκαν σε αντικείμενα:

Ατομικής ΤακτικήςΑ’ ΒοηθειώνΑ’ Βοηθειών ΜάχηςΕπιβίβασης – πτήσης – αποβίβασης σε μεταφορικά Ε/ΠΜέτρα προστασίας υγείαςΣύνθεσης Ομάδας-Επίδειξης Υλικών ΜαχητήΣτίβος ΤοπογραφίαςΝυχτερινός στίβος τοπογραφίαςΣχηματισμοί Μάχης Ομάδας-ΔιμοιρίαςΚινήσεις Μάχης Ομάδας-ΔιμοιρίαςΚινήσεις κατά την ημέρα – εκλογή κατάληψη θέσης...
Ιούλιος 23, 2019

Κατά τη θερινή εκπαίδευση της ΣΣΑΣ στο Ποσείδι Χαλκιδικής την 22 Ιουλ 19 διεξήχθη συνεκπαίδευση με Μονάδα ελικοπτέρων της 1ης ΤΑΞΑΣ, κατά την οποία οι Μαθητές της Σχολής είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις αποστολές της Αεροπορίας Στρατού και να συμμετάσχουν σε άσκηση αεροκίνητης επιχείρησης με ελικόπτερα UH-1H.