Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες

Μάιος 21, 2019

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, οι Μαθήτριες Ιης Τάξης της Σχολής πραγματοποίησαν τον περίπλου του ΄Αγιου Όρους. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Ιερό Κοινόβιο Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ορμύλια Χαλκιδικής, το οποίο αποτελεί Μετόχι της Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους.

 

Οι Μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους της Μονής και να προσκυνήσουν.

Μάιος 10, 2019

Το διάστημα από Παρασκευή 03 έως Κυριακή 05 Μαΐου 2019, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, η Ιη Τάξη της Σχολής πραγματοποίησε προσκυνηματική επίσκεψη στο Άγιον Όρος και συγκεκριμένα στις:

α.  Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας

β.  Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου

γ.  Ιερά Μονή Διονυσίου

δ.  Ιερά Μονή Αγίου Παύλου

ε.  Ιερά Μονή Φιλοθέου

στ.  Ιερά Μονή Παντοκράτορος

ζ.  Ιερά Μονή Καρακάλου

η. Ιερά Μονή Σταυρονικήτα

θ. Ιερά Μονή Γρηγορίου

ι. Ιερά Επιστασία Αγίου Όρους.

 

Οι Μαθητές παρακολούθησαν τις Ιερές Ακολουθίες των...

Μάιος 08, 2019

Ομάδα 4 μαθητών της ΣΣΑΣ, με επικεφαλής τον Αρχηγό της Σχολής MVI(I) Μπαλαή Γεώργιο, συμμετείχε με 5 εργασίες στο 24ο συνέδριο της Βαλκανικής Επιτροπής Στρατιωτικής Ιατρικής που έλαβε χώρα στα Τίρανα της Αλβανίας από 30 Απριλίου έως 03 Μαΐου.

            Οι μαθητές συμμετείχαν ως μέρος της Ελληνικής αποστολής και απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και το έντονο επιστημονικό ενδιαφέρον που τους διακατέχει.

Μάιος 02, 2019

Την Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Απριλίου 2019, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, η ΙII Τάξη της Σχολής πραγματοποίησε  επισκέψεις στα κάτωθι:

α.    Στρατηγείο ΑΣΔΕΝ

β.    Αρχηγείο Στόλου (Διοίκηση Φρεγατών και Διοίκηση Υποβρυχίων)

γ.    Βουλή των Ελλήνων

δ.    Ακρόπολη και Μουσείο Ακροπόλεως

Τους Μαθητές συνόδευαν ο Διοικητής Σχολής Υπτγος Γεώργιος Ματζουράνης και συνοδοί Αξιωματικοί.

Οι Μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους και παρακολούθησαν ενημερώσεις σχετικές με την αποστολή και την λειτουργία των Φορέων - Σχηματισμών.