Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες

Οκτώβριος 15, 2018

Στο πλαίσιο της στρατιωτικής εκπαίδευσης Ιης Τάξης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου επίσκεψη στο 424 ΓΣΝΕ, προκειμένου οι Δόκιμοι Ιης Τάξης όλων των ειδικοτήτων να ενημερωθούν για την αποστολή και λειτουργία του νοσοκομείου.

Οκτώβριος 02, 2018

Κατά το χρονικό διάστημα από 04 έως 28 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε το πρώτο στάδιο της Βασικής Στρατιωτικής Εκπαίδευσης των Μαθητών Ιης Τάξης.

Οι Μαθητές και οι Μαθήτριες Ιης Τάξης εκπαιδεύτηκαν σε αντικείμενα:

Σχολείο Αόπλου ΣτρατιώτηΣχολείο Ενόπλου ΣτρατιώτηΑσκήσεις ΑκριβείαςΑτομική ΤακτικήΠροσανατολισμός – Τήρηση ΚατευθύνσεωςΑ’ ΒοήθειεςΣωματική ΑγωγήΣχολείο Ομάδος - ΔιμοιρίαςΘεωρία Τυφεκίου G3A3-A4Βολές Τυφεκίου G3A3-A4Πορεία 8 χλμ.Πυρ και Κίνηση 2 Ανδρών - ΟμάδοςΚαθήκοντα Οργάνων Υπηρεσίας Στρατοπέδου

Η Βασική Εκπαίδευση ολοκληρώνεται την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 με την...

Ιούλιος 31, 2018

Κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως 27 Ιουλίου 2018 η Σχολή πραγματοποίησε την θερινή εκπαίδευση των Μαθητών της, η οποία έλαβε χώρα στην περιοχή του Ποσειδίου Χαλκιδικής.

 

Οι Μαθητές και οι Μαθήτριες της Σχολής εκπαιδεύτηκαν σε αντικείμενα:

 

Ατομικής ΤακτικήςΑ’ ΒοηθειώνΑ’ Βοηθειών ΜάχηςΕπιβίβασης – πτήσης – αποβίβασης σε μεταφορικά Ε/ΠΔιακομιδή ασθενούς σε φορειοφόρα Ε/ΠΚολύμβησηςΚωπηλασίαςΔιεξαγωγή πορειών και αντικειμένων ατομικής τακτικής κατά τη νύχταΔιεξαγωγή αντικειμένων προσανατολισμού ημέρα και νύχτα, με άσκηση σε στίβο προσανατολισμού

 

Η...

Ιούλιος 30, 2018

Την Δευτέρα 30 Ιουλ 18 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συγκεντρώσεων της Σχολής ομιλία της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης με θέμα: «Οδική Ασφάλεια και Συμπεριφορά».

  Ομιλητές ήταν ο Διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης και Αξιωματικοί της Διεύθυνσης.

 Την ομιλία παρακολούθησαν ο Διοικητής και το σύνολο του προσωπικού της Σχολής, ενόψει της θερινής αδείας των Μαθητών και της μετακίνησης μεγάλου μέρους των στελεχών της.