Δραστηριότητες

Νοέμβριος 09, 2020

Την Παρασκευή 06 Νοεμβρίου 2020 στην αίθουσα τιμών της Σχολής και σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του COVID-19, έλαβε χώρα η εξ αποστάσεως τελετή ορκωμοσίας του Οδοντιατρικού του ΑΠΘ, κατά την οποία ορκίστηκαν οι μαθητές Vης Τάξεως:

ΤΣΟΛΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΑΠΙΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Σεπτέμβριος 25, 2020
Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020, διεξήχθη εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της Σχολής με τη συμμετοχή μαθητών/ -τριών καθώς και του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού αυτής σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, προβάλλοντας την κοινωνική προσφορά και αναδεικνύοντας την αναγκαιότητα της δράσης αυτής.
Ιούλιος 30, 2020

Η ΣΣΑΣ στο πλαίσιο της στρατιωτικής εκπαίδευσης, διεξάγει με τη συνδρομή του Γ΄ΣΣ, της 34ης Μ/Κ ΤΑΞ και της 1ης ΤΑΞΑΣ, θερινή εκπαίδευση για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ιης, ΙΙας και ΙΙΙης τάξης από 27 έως 31 Ιουλ 2020.

Την 27 και 28 Ιουλ πραγματοποιήθηκαν βολές τυφεκίων, επίδειξη οπλικών συστημάτων καθώς και εκπαίδευση σε στίβο τοπογραφίας και σε λοιπά αντικείμενα ατομικής τακτικής.

Την 29 Ιουλ πραγματοποιήθηκε επίδειξη πτητικών μέσων της Αεροπορίας Στρατού και ενημέρωση επί των δυνατοτήτων αυτών και διεξήχθη εκπαίδευση σε αεροκίνητες επιχειρήσεις.

Την 30 Ιουλ...

Ιούλιος 24, 2020

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020, έλαβε χώρα η τελετή ορκωμοσίας του Ελληνοκύπριου Ανθλγού (Ο) Χρήστου Ζαχαρία, παρουσία του Γενικού Πρόξενου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ. Σπύρου Μιλτιάδη, του Διοικητή της Σχολής ο οποίος απένειμε το ξίφος στο νέο Αξιωματικό, Αξιωματικών της Σχολής και των οικείων του ορκιζόμενου.