Δραστηριότητες

Ιούνιος 14, 2019

Κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 15 Ιουνίου 2019 ο Διοικητής Σχολής Υπτγος Ματζουράνης Γεώργιος, συνοδευόμενος από τον Ανχη (ΥΙ) Γκιντίκα Στέργιο, συμμετείχε στο Σεμινάριο Διοικητών Στρατιωτικών Ακαδημιών Χωρών της Ε.Ε. στην έδρα της Στρατιωτικής Ακαδημίας του Στρατού Ξηράς, στο Σιμπίου της Ρουμανίας.

Μάιος 28, 2019

Την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής, η τελετή ορκωμοσίας πέντε (5) Νέων Αξιωματικών Ιατρικού, Οδοντιατρικού και Νομικού Σώματος, εκ των οποίων δύο (2) Αλλοδαποί από Αλβανία και Λιβύη.

 

            Οι τρεις  (3) Έλληνες Αξιωματικοί κατανέμονται ως εξής: 1 ιατρός  Στρατό Ξηράς, 1 ιατρός στην Πολεμική Αεροπορία και 1 νομικός στο Κοινό Νομικό Σώμα.

 

            Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο κ. Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Πτέραρχος (Ι) Χριστοδούλου Χρήστος, ο οποίος κι επέδωσε τα ξίφη.

Μάιος 21, 2019

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, οι Μαθήτριες Ιης Τάξης της Σχολής πραγματοποίησαν τον περίπλου του ΄Αγιου Όρους. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Ιερό Κοινόβιο Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ορμύλια Χαλκιδικής, το οποίο αποτελεί Μετόχι της Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους.

 

Οι Μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους της Μονής και να προσκυνήσουν.

Μάιος 21, 2019

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στην Αίθουσα Τελετών της παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής Βραβείων Αριστείας της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας, παρουσία του κ. Πρύτανη του ΑΠΘ, των πανεπιστημιακών αρχών και του Διοικητή της ΣΣΑΣ, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

 

Στην τελετή μεταξύ άλλων φοιτητών του ΑΠΘ, βραβεύτηκαν και οι παρακάτω Μαθητές:

α. Ο Αρχηγός της Σχολής ΑΜVI (I) Μπαλαής Γεώργιος

β. ΜV (ΟΔ) Κυριακάκης Κωνσταντίνος

γ. ΜV (Φ) Μουταφίδης Ιωάννης Μηνάς

δ. ΜV (ΚΤ) Πλιάτσικα Βασιλική

 

Την...