Δραστηριότητες

Αύγουστος 05, 2021

Από 17 έως 30 Ιουλίου 2021 η Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) πραγματοποίησε θερινή στρατιωτική εκπαίδευση στην περιοχή «ΦΑΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΙΟΥ» στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής σε συνθήκες εκστρατείας, με σκοπό την απόκτηση τεχνικών και βιωματικών γνώσεων καθώς και την ενδυνάμωση των σωματικών και ψυχικών προσόντων Μαθητών/-τριών.

Η εκπαίδευση περιέλαβε αντικείμενα ατομικής τακτικής, τεχνικές μαχητή, θαλασσία εκπαίδευση, διεξαγωγή ΤΑΜΣ ομάδος, ημέρα και νύχτα και εκπαίδευση στις Α΄ Βοήθειες στο πεδίο της μάχης.

Κατά την εκπαίδευση συμμετείχαν προσωπικό και μέσα της 1ης...

Ιούλιος 23, 2021

Το ετήσιο εκπαιδευτικό ταξίδι πραγματοποίησε η IV τάξη της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων, στην περιοχή ευθύνης του Δ’ΣΣ, από 19 έως 21 Ιουλίου 2021.

Τους Μαθητές/-τριες συνόδευαν ο Διοικητής της Σχολής, Υποστράτηγος Δημήτριος Μπολομύτης, ο Δντης Σπουδών και Αξιωματικοί του Τάγματος Μαθητών.

ΟΙ Μαθητές/-τριες επισκέφθηκαν τα Στρατηγεία του Δ΄ΣΣ, της XII και XVI Μ/Κ ΜΠ, στα οποία ενημερώθηκαν από τις Διοικήσεις για το έργο και την αποστολή των Σχηματισμών και των Μονάδων τους.

Το υπόψη εκπαιδευτικό ταξίδι αποτέλεσε για τους Μαθητές/-τριες μια πρώτη γνωριμία με την...

Ιούνιος 29, 2021

Στις 28 Ιουνίου 2021, διεξήχθη εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της Σχολής από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Κέντρου Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Στην αιμοδοσία συμμετείχανε εθελοντές μαθητές, μαθήτριες και λοιπό προσωπικό της Σχολής.

Ιούνιος 15, 2021

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021, στην αίθουσα τιμών της Σχολής, έλαβε χώρα η εξ αποστάσεως τελετή ορκωμοσίας δύο (2) Μαθητών/-τριών της Σχολής του Οδοντιατρικού Τμήματος του ΑΠΘ, στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων κατά της εξάπλωσης του COVID-19.