Δραστηριότητες

Ιούνιος 17, 2018

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, έλαβε χώρα η τελετή ορκωμοσίας του Ελληνοκύπριου Ανθλγού (Ο) Πάτσαλου Κωνσταντίνου, παρουσία του Διοικητή της Σχολής, του Γενικού Πρόξενου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ. Σπύρου Μιλτιάδη, Καθηγητών του ΑΠΘ, Αξιωματικών της Σχολής και των οικείων του ορκιζόμενου.

Ιούνιος 06, 2018

Την Παρασκευή 01 Ιουνίου 2018 και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής, η τελετή ορκωμοσίας 14 Νέων Αξιωματικών Ιατρικού, Κτηνιατρικού, Οδοντιατρικού, Φαρμακευτικού, Οικονομικού και Νομικού Σώματος, εκ των οποίων 2 αλλοδαποί από την Λιβύη, 1 από Αλβανία και 1 από Ζιμπάμπουε.

  Οι 10 Έλληνες Αξιωματικοί κατανέμονται ως εξής: 1 ιατρός, 3 κτηνίατροι, 1 οδοντίατρος, 1 φαρμακοποιός και 1 οικονομικός στο Στρατό Ξηράς, 1 ιατρός στην Πολεμική Αεροπορία και 2 νομικοί στο Κοινό Νομικό Σώμα.

  Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος κ....

Μάιος 25, 2018

Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 η Σχολή είχε την τιμή να υποδεχθεί την Α.Ε. την Πρέσβειρα της Σλοβακίας στην Αθήνα κα Iveta Hricova, η οποία συνοδεύονταν από τον Επίτιμο Πρόξενο της Σλοβακίας στην Θεσσαλονίκη κ. Κωνσταντίνο Μαυρίδη.

Την διπλωματική αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής και σε εγκάρδιο κλίμα συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας καθώς και μελλοντικής φοίτησης στη Σχολή σπουδαστών από τη σύμμαχο χώρα.

Μάιος 24, 2018

     Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στην Αίθουσα Τελετών της παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής Βραβείων Αριστείας της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας, παρουσία του κ. Πρύτανη του ΑΠΘ, των πανεπιστημιακών αρχών και του Διοικητή της ΣΣΑΣ, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

 

Στην τελετή μεταξύ άλλων φοιτητών του ΑΠΘ, βραβεύτηκαν και οι παρακάτω Μαθητές:

α. Ο Αρχηγός της Σχολής ΑΜVI (I) Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος

β. ΕΠΜV (ΚΤ) Κοντογεωργίου Λεωνίδας

γ. ΜV (ΟΔ) Μπάτσικα Βασιλική

δ. ΜIV (Φ) Κουτσόπουλος Κωνσταντίνος...