Δραστηριότητες

Οκτώβριος 12, 2019

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, η Ιη Τάξη της Σχολής πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και στο Μουσείο Βυζαντινού πολιτισμου.

 

Οι Μαθητές/-τριες Ιης Τάξης είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους των Μουσείων, και να θαυμάσουν τα σπάνια ιστορικά εκθέματα.

Οκτώβριος 11, 2019

Επίσημο Δείπνο στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019, παρέθεσε ο Διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων Υπτγος Γεώργιος Ματζουράνης και ο Διευθυντής Σπουδών προς τη νέα Πρυτανική Αρχή και τους Αντιπρυτάνεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

      Στο Δείπνο συμμετείχαν επίσης οι Κοσμήτορες και οι Πρόεδροι των Σχολών του ΑΠΘ, ο Υποδιοικητης και οι Αξιωματικοί Τμηματάρχες των αντίστοιχων τμημάτων της ΣΣΑΣ.

      Του δείπνου είχε προηγηθεί επίσημη επίσκεψη του Διευθυντή Σπουδών της Σχολής Αρχιάτρου Ευαγγέλου Ψωμά στο...

Οκτώβριος 08, 2019

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, η Ιη Τάξη της Σχολής πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα.

 

Οι Μαθητές/-τριες Ιης Τάξης είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του Μουσείου, και να θαυμάσουν τα σπάνια ιστορικά εκθέματα.

Σεπτέμβριος 26, 2019

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2019, αντιπροσωπεία Αξιωματικών και Μαθητών της Σχολής πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Μ.Α.Α. Α/Τ ΒΕΛΟΣ, στο πλαίσιο της παραμονής του στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης το προσωπικό της Σχολής είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στον μουσειακό χώρο του πλοίου.