Δραστηριότητες

Απρίλιος 12, 2019

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, η ΙΙΙη Τάξη της Σχολής πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και την 1η Στρατιά. Οι Μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους και παρακολούθησαν ενημερώσεις σχετικές με την αποστολή και την λειτουργία τους.

Απρίλιος 11, 2019

Το διάστημα 8 έως 10 Απριλίου 2019, διεξήχθη εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου Θεσσαλονίκης, αφιερωμένη στη Μνήμη των Πεσόντων στους Αγώνες για την Ελευθερία της Κύπρου.

Στην αιμοδοσία παραπέμθηκαν 34 εθελοντές (Μαθητές, Μαθήτριες, Στρατεύσιμοι και Μόνιμο προσωπικό) τονίζοντας την ιστορία και τους δεσμούς που συνδέουν τις δύο χώρες.

Απρίλιος 11, 2019

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, έλαβε χώρα η τελετή ορκωμοσίας του Οδοντιατρικού του ΑΠΘ, κατά την οποία ορκίστηκε ο μαθητής Vης Τάξεως Οδοντιατρικού Παπαδημητρίου Γεώργιος Μάριος.

Στην τελετή παρέστη αντιπροσωπεία Αξιωματικών της Διεύθυνσης Σπουδών της Σχολής.

Απρίλιος 01, 2019

Η Σχολή κατά τον μήνα Μάρτιο, πραγματοποίησε σειρά προγραμματισμένων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, στο πλαίσιο της στρατιωτικής εκπαίδευσης των Μαθητών, όπως παρακάτω:

 

Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, από Μαθητές της Ιης Τάξης.

 

Επίσκεψη – Ενημέρωση και κατάθεση στεφάνου στο ιστορικό Οχυρό Ρούπελ, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, από Μαθητές της ΙΙας Τάξης.