Δραστηριότητες

Ιανουάριος 18, 2019

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής, η τελετή ορκωμοσίας 18 Νέων Αξιωματικών Ιατρικού, Κτηνιατρικού, Οικονομικού και Νομικού Σώματος, εκ των οποίων τέσσερις (4) Αλλοδαποί από Λιβύη.

   Οι 14 Έλληνες Αξιωματικοί κατανέμονται ως εξής: 5 ιατροί, 2 κτηνίατροι και 2 οικονομικοί στο Στρατό Ξηράς, και 5 νομικοί στο Κοινό Νομικό Σώμα.

   Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Διοικητής του Γ’ ΣΣ/NRDC-GR  Αντιστράτηγος κ. Δημήτριος Μπίκος, ως εκπρόσωπος του ΓΕΕΘΑ, ο οποίος κι επέδωσε τα ξίφη.

 

 

Δεκέμβριος 21, 2018

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συγκεντρώσεων της Σχολής διάλεξη της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης με θέμα: «Οδική Ασφάλεια και Συμπεριφορά», με την παρουσία του παραολυμπιονίκη κολύμβησης και Αξκού της ΕΛ.ΑΣ Αντώνη Τσαπατάκη.

 

              Την ομιλία παρακολούθησαν ο Διοικητής και το σύνολο του προσωπικού και των Δοκίμων της Σχολής, ενόψει της εορταστικής αδείας των Μαθητών και της μετακίνησης μεγάλου μέρους των στελεχών της.

Δεκέμβριος 17, 2018

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, έλαβε χώρα η τελετή ορκωμοσίας του Ελληνοκύπριου Ανθλγού (ΝΟΜ) Παστού Επιφανίου, παρουσία του Γενικού Πρόξενου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ. Σπύρου Μιλτιάδη, του Διοικητή της Σχολής, Αξιωματικών της Σχολής και των οικείων του ορκιζόμενου.

Νοέμβριος 30, 2018

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, έλαβε χώρα η τελετή ορκωμοσίας του Οδοντιατρικού του ΑΠΘ, κατά την οποία ορκίστηκε ο μαθητής Vης Τάξεως Οδοντιατρικού Bab Mohamed.

 

Στην τελετή παρέστη αντιπροσωπεία Αξιωματικών της Διεύθυνσης Σπουδών της Σχολής