Δραστηριότητες

Φεβρουάριος 05, 2021

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Μουσείου της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων, με πιστή τήρηση των οδηγιών που έχουν δοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας κατά της διασποράς του COVID-19.

Το Μουσείο εγκαινίασε ο Διοικητής του Γ’ΣΣ/NRDC-GR, Αντιστράτηγος Δημήτριος Κούκκος, παρουσία του Διοικητή της Σχολής, Υποστράτηγου Γεώργιου Ματζουράνη, και μικρής αντιπροσωπείας Στρατιωτικού και Πολιτικού προσωπικού.

Φεβρουάριος 04, 2021

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής και σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας κατά τις διασποράς του COVID-19, η τελετή ορκωμοσίας έξι (6) Νέων Αξιωματικών Ιατρικού, Οδοντιατρικού, Φαρμακευτικού, Οικονομικού και Νομικού Σώματος.

Οι Νέοι Αξιωματικοί κατανέμονται ως εξής:

Στρατός Ξηράς:
• Μία Οδοντίατρος
• Μία Οικονομικός

Πολεμική Αεροπορία:
• Μία Φαρμακοποιός

Πολεμικό Ναυτικό:
• Μία Ιατρός
• Ένας Οδοντίατρος

Κοινό Νομικό Σώμα:
• Μία Νομικός

Την...

Ιανουάριος 22, 2021

Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 07:00 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Σχολής με πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας λόγω COVID-19, Αγιασμός και τέλεση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το έτος 2021.

Τον αγιασμό και την ευλογιά της πρωτοχρονιάτικης πίτας τέλεσε ο στρατιωτικός ιερέας του Γ’ ΣΣ Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Καράγιαννης παρουσία του διοικητή της Σχολής Υποστράτηγο Γεώργιο Μαντζουράνη και μικρής αντιπροσωπείας του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού, των Μαθητών/-τριών και των οπλιτών θητείας που υπηρετούν στη Σχολή.

Ιανουάριος 22, 2021

Την Δευτέρα 07 Δεκεμβρίου 2020, έλαβε χώρα στην αίθουσα τιμών της Σχολής, με πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας λόγω COVID-19, η τελετή ορκωμοσίας δύο αλλοδαπών μαθητών, του Ανθλγού (ΥΙ) Fawzi Sultan Masoud από το Αφγανιστάν και του Ανθλγού (ΥΙ) Albreizat Thaer από το Χασεμιτικό Βασίλειο της Ιορδανίας.

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε από τον Διοικητή της Σχολής Υποστράτηγο Ματζουράνη Γεώργιο.